Informatie m.b.t. inloggen website

Algemene informatie is voor een ieder (leden en niet-leden) te lezen op onze website. Een aantal onderdelen echter staan “achter de code”. Voorbeelden hiervan zijn: rooster zelfwerkzaamheid, stukken ALV, Helius Journaal, foto album. Leden en kandidaat leden van WSV Helius kunnen inloggen om naar deze pagina’s te gaan.

Hoe kunt u inloggen?

• “Gebruikersnaam” is uw e-mail adres (zoals bij ons bekend)
  • Wanneer u voor het eerst inlogt, gaat u direct naar “wachtwoord  vergeten”, volg de instructies en u krijgt een mail met uw wachtwoord.
  • Wanneer uw gebruikersnaam niet correct is, vul dan het formulier in. Het kan zijn dat wij een incorrect e-mail adres hebben gebruikt om uw inlogcode aan te maken. De webmaster zal de gegevens checken en u berichten wanneer uw gebruikersnaam is gecorrigeerd.