Onze vereniging bestaat 40 jaar!

5 mei 2016 bestond WSV Helius 40 jaar. Helius zou Helius niet zijn als dit niet gevierd werd.

Het lustrum weekend hebben wij al achter de rug. Op vrijdagavond de float-in bioscoop met de film Michiel de Ruyter. Op zaterdag kinderprogramma, finales steiger races, steiger borrel, bbq, feest en als klap op de vuurpijl een waanzinnige vuurwerk show. En …… last but not least op zondagochtend reveille met de fanfare en de clubbrunch. Het weekend was met één woord FANTASTISCH!

Uiteraard denkt WSV Helius ook aan hen die het minder/moeilijker hebben d.m.v. een charity event. De lustrum commissie heeft gekozen om Stichting Zeldzame Ziekten Fonds (ZZF) te steunen. Meer informatie over ZZF kunt u vinden op www.zzf.nl.

zzf_72_dpi_small[1]

In het voorjaar van 2017 zullen wij nog een vaar/zeildag organiseren om kinderen die aan een zeldzame ziekte lijden een geweldige dag te bezorgen. Wij hopen dat vele Helius leden hun boot (en bemanning) ter beschikking stellen zodat wij met veel kinderen kunnen gaan varen. Meer informatie hierover volgt t.z.t.

Het lustrum jaar is afgesloten met een gala avond op 10 december 2016.
Voor foto’s ga naar: fotoboeken (alleen toegankelijk wanneer u ingelogd bent)