Werkafspraken bij de zelfwerkzaamheid

U hebt zich opgegeven voor de zelfwerkzaamheid:

Fijn dat u komt helpen! Om alles goed en veilig te laten verlopen hebben we de volgende afspraken gemaakt. We willen u vragen deze te volgen:

• Werktijden:
    • aanvangstijd staat in het rooster aangegeven. We ontvangen u met een bakkie en nemen met u de dag door. We vertellen u ook welke veiligheidsregels er zijn. Kom op tijd !
    • de afgevaardigde van de TC zal aangeven wanneer er koffie- en lunch pauzes zijn.
    • Op de in het rooster aangegeven eindtijd zullen de werkzaamheden eindigen.
    • Regel is om met zijn allen tegelijk te stoppen, nadat alles is opgeruimd!
  • Betalen borg:
    • De penningmeester betaalt uw borg per bank, neem daarom uw rekeningnummer mee op de dag dat u werkt.
    • De afgevaardigde van TC zal u een lijst laten aftekenen. Daarop moet u ook uw rekeningnummer vermelden.
  • Veiligheid:
    • Op deze web site staat ook het veiligheidsplan, lees dit vooraf door.
    • Neem werkschoenen en handschoenen mee. Heeft u geen werkschoenen, doe dan stevige schoenen aan.
    • Gebruik bij gevaarlijke handelingen PBM’s, die worden tijdens de dag beschikbaar gesteld.
    • Durft u iets niet; meldt dat dan aan de afgevaardigde van de TC.
    • Spreek elkaar aan op onveilig gedrag. We willen toch aan het einde van de dag allemaal gezond weer naar huis of de boot.
  • Afmelden:
    • Blijkt dat de geplande dag u echt niet uitkomt, ruil dan zelf om met iemand op een andere dag. Meldt deze verschuiving via de mail;
      • technischcommissaris@wsvhelius.nl
    • Bent u ziek meldt dit per ommegaande via mail. Wij maken dan met u een nieuwe afspraak.
  • Aansturing:
    • Op uw werkdag zal 1 van de TC leden de verantwoordelijkheid hebben over de werkzaamheden. Deze afgevaardigde zal u opdrachten geven en u begeleiden.
    • Respecteer het TC lid. Dit is ook een lid van onze vereniging dat deze taak vrijwillig doet.

Heel veel succes en bedankt voor uw inzet!