Vereniging en bestuur

WSV Helius, de watersport vereniging aan het Haringvliet

WSV Helius is direct gelegen aan het schitterende vaarwater van het Haringvliet met volop mogelijkheden voor de actieve zeiler en motorbootvaarder en zodanig gesitueerd dat via de sluis in de Haringvlietdam er een snelle verbinding is met de Noordzee.

De vereniging beschikt over ruim 250 ligplaatsen en 25 walplaatsen. Wij hebben een verenigingsgebouw met moderne sanitaire faciliteiten en een clubhuis met een uitstekend restaurant waar u iets kunt drinken of á la carte kunt lunchen / dineren.

Voor de kinderen is er een mooie speeltuin met o.a. een trampoline, schommel en zandbak.

WSV Helius is een actieve vereniging die voor haar leden vele evenementen organiseert en tevens op het Haringvliet de nodige wedstrijden organiseert. U wordt van harte uitgenodigd om u aan te melden als lid maar onze havenmeester ontvangt u natuurlijk ook zeer graag als passant.

Informatie m.b.t. lidmaatschap: ballotage@wsvhelius.nl.

Wij hopen u veelvuldig op onze mooie haven te mogen begroeten.

Bestuur WSV Helius