Wedstrijdcommissie

De wedstrijdcommissie van WSV Helius organiseert gezellige zeilwedstrijden op het Haringvliet voor leden en niet-leden, met name:

• de WSV Helius Winterwedstrijden (ca. 1 zondag per maand in het winterseizoen) met toerbanen voor Ongemeten (SW) schepen.
  • De Pit Stop Regatta waarbij we van de Helius haven naar een gezamelijke lunch zeilen en daarna weer terug naar het clubhuis voor de prijsuitreiking en sterke verhalen.
  • De Zware Bakken Race, die openstaat voor alle soorten schepen en waarbij de gemiddelde tijd de 1e prijs wint!

Like onze Facebook pagina en volg alle activiteiten!

Op de Programma pagina word je op de hoogte gehouden van de komende wedstrijden of lopende wedstrijdseries. Inschrijven kan met het electronische formulier onder de Wedstrijdcommissie pagina. In het Archief vind je uitslagen van wedstrijden uit het recente verleden.   Heb je vragen over de wedstrijdcommissie of over zeilwedstrijden, of wil je zelf ook bijdragen aan de organisatie, stuur dan een emailtje naar rc@wsvhelius.nl.