Programma zeilwedstrijden

Programma zeilwedstrijden WSV Helius

In het winterseizoen 2018-19 organiseren we 4 wedstrijddagen in wisselend formaat. De wedstrijddagen zijn 4 november, 2 december, 27 januari en 17 februari.

Geen inschrijfgeld, geen prijzen, op een biertje en bitterballen voor de winnende boot er klasse tijdens de prijsuitreiking na dan. 4 Datums maar, om de drukte in oktober en maart wat te vermijden. Mochten we een wedstrijd afgelasten, dan kunnen we alsnog uitwijken naar een andere datum. Één Zware Bakken Race, twee normale boeienwedstrijden en als laatste een achtervolgingswedstrijd op basis van een rating die gebaseerd is op de uitslag van de vorige drie wedstrijden. Voor de eerste drie wedstrijden krijg je de basis SW rating voor je schip, zonder toepassing van correctiefactoren.

Inschrijven met een monohull kajuitzeiljacht kan via rc@wsvhelius.nl met vermelding van het type schip waarmee je inschrijft, lengte over alles, breedte en diepgang. Mochten we meer info nodig hebben, dan nemen we contact met je op via het email adres van je inschrijving.

Tot dan wensen we iedereen een prettig vaarseizoen en zeggen we tot ziens op het water!