Commissieleden gezocht!

Gezocht en uitgenodigd!

Waar bent u goed in en wat vindt u leuk? Hoe kunt u daarmee bijdragen aan onze vereniging? En, wanneer hebt u daarvoor de mogelijkheden?

Onze vereniging draait op vrijwilligers, dat kan niet anders binnen een vereniging. Er is een terugloop van vrijwilligers gaande. We willen proberen dat tij te keren door nieuwe commissieleden te werven. Waar bent u goed in, wat kunt u daarmee voor de vereniging betekenen, wanner kunt u actief zijn en wat vind u leuk?

We denken bijvoorbeeld aan:

• Technische mensen op allerlei gebied: timmeren, schilderen, elektra, onderhoud, loodgieterswerk, groenonderhoud.
  • Coördinatie commissies, coördinatie restaurant , coördinatie clubhuis.
  • Begeleiding zelfwerkzaamheid. Organisatie evenementen.
  • Versterking bestuur.
  • Website onderhoud en bijhouden content.

De commissies en hun activiteiten zullen zich ook nog spoedig presenteren: Eerst op de komende ALV en daarna op onze website en in het Heliusjournaal.

Hebt u er zin in? Meldt u dan aan via algemenezaken WSVHelius op email adres: algemenezaken@wsvhelius.nl of via dit formulier