Welkom op onze vereniging

Watersport vereniging Helius bestaat ondertussen al ruim 40 jaar, onze vereniging is gevestigd aan het Haringvliet in de vesting stad Hellevoetsluis.

Onze haven is centraal gelegen en binnen 20 minuten bent u vanuit onze haven op Zee. Verder is het Haringvliet een ruim en zeer goed bezeilbaar binnenwater met veel mogelijkheden voor ontspanning of recreatie.

Onze haven heeft een clubhuis “het Havenhoofd” waar u culinair kunt genieten van de kookkunst van de chef of lekker kan lounge aan de bar of op het ruime terras.

Onze vereniging is zeer actief, jaarlijks zijn er veel evenementen en wedstrijden en is er voor iedere leeftijd wat te beleven. Ook de jeugd krijgt bij ons veel aandacht, door jeugdzeil activiteiten en ook tijdens andere evenementen wort de jeugd nooit vergeten.

Bent u geïnteresseerd neem contact met ons op of bezoek onze haven om verder kennis te maken.

De leden van WSV Helius