Programma zeilwedstrijden

Programma zeilwedstrijden WSV Helius

De data voor de winterwedstrijden seizoen 2019-20 zijn: 20 oktober, 10 november, 8 december, 26 januari,23 februari en 15 maart.

Geen inschrijfgeld, geen prijzen, op een biertje en bitterballen voor de winnende boot per klasse tijdens de prijsuitreiking na. Mochten we een wedstrijd moeten afgelasten, dan kunnen we uitwijken naar een andere datum. Één Zware Bakken Race en verder een format aangepast aan de weersverwachtingen. Dat kan dus een lange baan zijn of up en downwind, wat op de zaterdag voor de wedstrijd wordt bekend gemaakt. De rating wordt bepaald door een eigen rekenmodel met goede correlatie naar ORC OSN.

Inschrijven met een monohull kajuitzeiljacht kan via rc@wsvhelius.nl met vermelding van het type schip waarmee je inschrijft, lengte over alles, breedte en diepgang. Mochten we meer info nodig hebben, dan nemen we contact met je op via het email adres van je inschrijving.

Tot dan wensen we iedereen een prettig vaarseizoen en zeggen we tot ziens op het water!