Clubhuis ’t Havenhoofd

WSV Helius heeft een gezellig, mooi en groot clubhuis. ’t Havenhoofd is tijdens het seizoen 7 dagen per week geopend. Buiten het seizoen iedere vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 12 uur. 't Havenhoofd is zowel ons clubhuis als een restaurant.

Vanaf het grote zonovergoten terras heeft u uitzicht over de hele Heliushaven. Wanneer u ervoor kiest om binnen iets te komen eten of drinken, kunt u genieten van een prachtig uitzicht over het Haringvliet en natuurgebied het Quackgors.

Wij raden u zeker aan een bezoekje te brengen aan ons clubhuis wanneer u  op onze haven bent.

Reserveren voor het Restaurant ’t Havenhoofd: www.thavenhoofd.nl / 0181-316563 / ofni.[antispam].@thavenhoofd.nl of raadpleeg Facebook.

Voor leden is het mogelijk om het clubhuis te gebruiken voor feesten, recepties en meer. Hiervoor kunt u een aanvraag indienen bij het bestuur via e-mail: siraterces.[antispam].@wsvhelius.nl