Clubhuis ’t Havenhoofd

WSV Helius heeft een gezellig, mooi en groot clubhuis. ’t Havenhoofd is tijdens het seizoen 7 dagen per week geopend. Buiten het seizoen iedere vrijdag vanaf 12 uur en iedere zaterdag en zondag vanaf 11 uur. 't Havenhoofd is zowel ons clubhuis als een restaurant.

Vanaf het grote zonovergoten terras heeft u uitzicht over de hele Heliushaven. Wanneer u ervoor kiest om binnen iets te komen eten of drinken, kunt u genieten van een prachtig uitzicht over het Haringvliet en natuurgebied het Quackgors.

Wij raden u zeker aan een bezoekje te brengen aan ons clubhuis wanneer u  op onze haven bent.

Reserveren voor het Restaurant ’t Havenhoofd: www.thavenhoofd.nl / 0181-316563 / ofni.[antispam].@thavenhoofd.nl of raadpleeg Facebook.

Voor leden is het mogelijk om het clubhuis te gebruiken voor feesten, recepties en meer. Hiervoor kunt u een aanvraag indienen bij het bestuur via e-mail: siraterces.[antispam].@wsvhelius.nl