Welkom bij WSV Helius

Onze haven met verenigingsgebouw is gelegen aan de Heliushaven 1 te Hellevoetsluis. Aan de Heliushaven liggen meerdere jachthavens, zowel commerciële- als verenigingshavens. De Heliushaven heeft een vrije verbinding met het Haringvliet. Via de sluis in de Haringvlietdam heeft het Haringvliet een snelle verbinding met de Noordzee. 

Onze haven is de eerste haven aan een rustige, doodlopende weg, net buiten de vesting. Direkt hieraan grenzend ligt, goed zichtbaar vanuit ons eigen clubhuis, een groot natuurgebied. 

helikoptervlucht-26-5-12-062-2

De vereniging beschikt over ruim 250 ligplaatsen in het water en 75 walplaatsen. Er is een  verenigingsgebouw met een clubhuis, een restaurant en er zijn moderne sanitaire faciliteiten. We bieden volop mogelijkheden voor de actieve zeiler en de motorbootvaarder.  In ons clubhuis 't Havenhoofd vindt u een uitstekend restaurant waar u iets kunt drinken, lunchen of dineren.

Voor de kinderen is er een leuke speeltuin met o.a. een trampoline, schommel en zandbak. Ook beschikt de haven over een heuse (dubbele) Jeu de boules baan, waarop u vrij kunt spelen (Jeu de boules zijn ook, tegen betaling van een borg, te leen bij de havenmeester of in het clubhuis).

WSV Helius is een actieve vereniging die voor haar leden veel evenementen organiseert op en rond het Haringvliet. Ook worden er regelmatig wedstrijden uitgeschreven.

U bent van harte uitgenodigd om zich aan te melden als lid.  Onze havenmeesters ontvangen u natuurlijk ook heel graag als passant.  We hebben plaats voor schepen tot 70 voet. Bent u geïnteresseerd? Neem contact met ons op of bezoek onze haven om verder kennis te maken.

06:50 20:30

Weersituatie LE Goeree

Gemeten  08:40
Temp4°C
WindNNO5 bft
Zicht36800m
LV-  

Weersituatie Hoek van Holland

Gemeten  08:40
Temp5°C
WindN6 bft
Zicht-m
LV77  

Laatste nieuws

Nieuw bestuur

Datum: 10 maart 2021
Op de ALV van 8 maart 2021 is het bestuur gewisseld. Vanaf die avond bestaat het bestuur uit: Henk de Groot, voorzitter Maarten Afman, penningmeester Ad Zondervan, secretaris (waarnemend totdat een nieuwe secretari...

Zwemvest

Datum: 21 november 2020
Vandaag aankomen waaien een mooi zwemvest, wat is af te halen op het Havenkantoor van WSV Helius. Met vriendelijke groet,De Havenmeester

Toegang Hulpdiensten

Datum: 28 juli 2020
Afgelopen weekend is de Noordpoort voorzien van een Brandweerkluis. Eerder zijn de Noord- en Zuidpoort voorzien van SOS-toegang. De SOS-toegang houdt in dat ambulancediensten toegang hebben tot ons terrein. Hiermee wi...

info voor leden

Datum: 30 juni 2020
Naast de algemene informatie op deze pagina, vindt u uitgebreide ledeninformatie achter de inlog voor leden. Daar vindt u ook ons ledenforum.

Inloggen


Inloggegevens vergeten?

Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.