Ahoy jeugdzeilers

Geplaatst op 24-08-2022  -  Categorie: Algemeen

Ahoy zeilers
De zomervakantie zit er helaas voor veel van jullie alweer op. Wat een heerlijke zomer hebben we achter de rug. Zoals gebruikelijk gaan we in het najaar weer het water op voor het begeleid zeilen van uit Jeugdzeilen Hellevoetsluis. 

Doel: Een ontspannen middag zeilen onder begeleiding van de instructeurs. We gaan tochtjes zeilen, een ijsje halen in de vesting of een rondje Slijkplaat. De laatste zondag sluiten we af met een wedstrijd! 

Wanneer is het? (Data)
4 september
11 september
18 september
25 september (wedstrijd en Amerikaanse BBQ)

Hoe laat is het? (de tijden)
Jullie worden verwacht om 13.00 uur op de haven en staan om 13.30 uur klaar om te vertrekken. Rond 15.30 zullen we de haven weer binnenvaren. Dan ruimen we samen met jouw ouders de boten en begeleidingsboten weer om en is het programma rond 16.00 uur weer afgelopen. 

Wedstrijd en Amerikaanse BBQ
De laatste zondag sluiten we af met een wedstrijd en Amerikaanse BBQ. Wij zorgen voor de BBQ's, jullie zorgen voor je eigen vlees, hapje, drankje, borden etc.

Wij hebben er weer zin in, tot zondag 4 september!

Meld jezelf af wanneer je niet kunt komen
Kun je een keer niet meedoen met de les? Meld jezelf dan af via onderstaande knop. Dat vinden we fijn om te weten.

Afmelden voor zeilles 

Planning zeillessen
De Planning is niet veranderd. Als geheugensteuntje staat deze hiernaast nog even getoond. En wil je de tijden nog nakijken dan ga je naar de website van Jeugdzeilen Hellevoetsluis.

Tot zondag!

Wanneer er iets niet duidelijk is of je wilt nog iets vragen, gebruik dan onderstaande knop om je vraag te stellen.

Contact Jeugdzeilen Hellevoetsluis