Combi Wedstrijden vanuit onze haven

Geplaatst op 20-05-2023  -  Categorie: Algemeen
Op zondag 11 juni 2023 hebben we een groot Jeugdevenement vanuit onze haven. Het is de zgn. Groot Water Combi van Combi Rotterdam. Combi Rotterdam is een serie Jeugd zeilwedstrijden welke door het seizoen heen op verschillende locaties gehouden wordt. Zondag 11 juni 2023 worden deze wedstrijden dus bij ons voor de deur gevaren.
 
We verwachten ca 70 jeugdboten, variërend van Optimist tot Splash en RS Feva. Het zal die dag dus wat drukker zijn aan de Heliushaven. Voor deze bezoekers is extra parkeergelegenheid geregeld. U zult dus wel merken dat het wat drukker is, maar overlast verwachten we niet.
 
Zoals u zult begrijpen zijn we al geruime tijd druk met de voorbereidingen voor dit evenement. En, we zitten op schema! Voor de dag zelf zijn we op zoek naar mensen die een ochtend of een middag of de hele dag willen helpen. We zoeken mensen op de volgende posten:
 
  • Begeleiden van Jeugdboten bij het in- en uit het water gaan
  • Ondersteuning van startschepen vanuit een RIB (vaarbewijs vereist)
  • Bemensing van de startschepen
  • Uitzetten van wedstrijdbaan (boeien leggen enz)
  • Bezetting van de kantine (verkoop van koffie, fris, broodjes, friet)
 
Lijkt het u leuk om die dag te helpen? Meld u zich dan aan via onze jeugdcommissie ofni.[antispam].@jeugdzeilenhellevoetsluis.eu. Voor vragen kunt u direct bellen met Brent Biesheuvel of Hans Romers (06 31272409 - 06 21524420).