Update over uitbater van ons clubhuis

Geplaatst op 30-01-2022  -  Categorie: Algemeen

Door een combinatie van factoren heeft onze uitbater besloten om zijn activiteiten voor ‘t Havenhoofd te stoppen. Het feit dat onze uitbater geen recht had op Corona steun was een heel belangrijke reden. Ondertussen hebben we het contract formeel ontbonden per 31 januari 2022 en is de achterstallige huur van 2021 volledig voldaan, inclusief verrekening van voorraden en statiegeld.

Op welke manier we de horeca een nieuwe invulling in ons clubhuis geven, bespreken we komende weken. Ideeën van leden hierover zijn van harte welkom.

Suggesties kun je sturen naar Annemiek Mets: nekazenemegla.[antispam].@wsvhelius.nl

In de volgende nieuwsbrief volgt meer informatie over de komende stappen om de horeca in ons clubhuis weer invulling te geven.