Jeugdzeilen in september

Geplaatst op 02-09-2021  -  Categorie: Algemeen

De vakantie is voorbij maar de zeilpret nog niet! In september gaat het programma door met nog vier keer begeleid zeilen!Op zondag 5, 12, 19 en 26 september 2021 gaan we weer het water op.

Het programma is iets uitgebreid. Net als voor de zomer gaan we met elkaar tussen de middag genieten van een frietje. Dat betekent dat jullie allemaal al om 11:30h worden verwacht bij het clubhuis van wv Hellevoetsluis. Half twaalf dus. We beginnen dan met elkaar en delen dan ook de groepjes in. Wees daarom op tijd.

De planning ziet er deze dagen als volgt uit:

11.30h verzamelen bij het clubhuis van WVH
12.00h gezamenlijke lunch
12.30h boten optuigen
13.00h het water op
15.30h binnenvaren
16.00h aftuigen en einde programma

Afhankelijk van het weer gaan we toertochten varen, maken we een puzzeltocht, gaan we een ijsje halen… etc.
De laatste dag sluiten we af met een wedstrijd en BBQ voor jou en je ouders.

We gaan er vanuit dat jullie allemaal meevaren. Maar laat het ons nog wel even weten via een mailtje naar dguej.[antispam].@wvhellevoetsluis.nl
Tot snel! ☀️

Oh ja. Omdat we alleen in de middag varen wordt er geen lunch verzorgt vanuit de verenigingen. Zorg dus dat je buikje gevuld is.

unnamed-2