Jeugdzeilen

Geplaatst op 10-09-2021  -  Categorie: Algemeen

Wat was het fijn, afgelopen zondag, om weer met elkaar te zeilen. Hier en daar was het even wennen dat er geen les gegeven werd, maar onder begeleiding van de instructeurs in een groep gezeild is. Gelukkig zat al snel iedereen weer in dezelfde flow.

Aanstaande zondag gaan we hier een mooie zeildag aan toevoegen. We verwachten jullie allemaal weer om 11:30h bij het clubhuis van wv Hellevoetsluis. Half twaalf dus. Terwijl jullie je boot klaar zetten hebben we voor de ouders koffie!

Info voor de instructeurs en begeleiders!
We willen graag op tijd klaar staan voor de start van het programma. Daarom worden de instructeurs en begeleiders om 10:45h (kwart voor elf) bij het clubhuis van wv Hellevoetsluis verwacht. Met elkaar zetten we het materieel klaar, zodat we na de lunch vlot met elkaar het water op kunnen.

Extra oproep voor vrijwilligers in september!
Voor de dagen van het begeleid zeilen zijn we nog op zoek naar extra begeleiders (met vaarbewijs) om met een RIB te varen. We zijn ook nog op zoek naar ouders/opa's en/of oma's die willen helpen bij het friet bakken. Mocht u op een van de dagen (of meerderer dagen) willen helpen, laat het dan even weten via een email naar jeugd@wvhellevoetsluis.nl

gele-rib-begeleiding-2