jeugdzeilen

Geplaatst op 17-09-2021  -  Categorie: Algemeen

Ahoy zeilers!
Afgelopen zondag zijn we als groep het water op geweest. Voor de een voelde dat heel vertrouwd, voor de ander was het extra spannend. Halverwege de middag even een ijsje op het Quack strand en hup weer verder.
Aanstaande zondag gaan we hier een mooie zeildag aan toevoegen. We verwachten jullie allemaal weer om 11:30h bij het clubhuis van wv Hellevoetsluis. Half twaalf dus. Terwijl jullie je boot klaar zetten hebben we voor de ouders koffie!Op zondag 5, 12, 19 & 26 september gaan we weer het water op. De planning ziet er deze dagen als volgt uit:

Nogmaals de planning
10:45h instructeurs en begeleiders aanwezig
11.30h verzamelen bij het clubhuis van WVH
12.00h gezamenlijke lunch
12.30h boten optuigen
13.00h het water op
15.30h binnenvaren
16.00h aftuigen en einde programma

Extra oproep voor vrijwilligers!
Voor de dagen van het begeleid zeilen zijn we nog op zoek naar ouders/opa's en/of oma's die willen helpen bij het friet bakken. Mocht u op een van de dagen (of meerderer dagen) willen helpen, laat het dan even weten via een email naar dguej.[antispam].@wvhellevoetsluis.nl

groepsfoto-jeugdzeilen-2021