Jeugdzeilen

Geplaatst op 04-01-2022  -  Categorie: Algemeen

Op naar jeugdzeilen 2022

Het is alweer even geleden dat we met elkaar op het water waren. De afsluiting van het seizoen met de BBQ in september was er een om naar terug te kijken. Een gezellige afsluiting na weer een bijzonder seizoen door alles wat er in de wereld om ons heen gebeurt. Helaas hadden we vaak te maken met wat weinig wind, maar dat heeft de pret niet kunnen drukken.

Begin december zijn we organiserende verenigingen bij elkaar geweest en hebben we een kalender voor 2022 opgesteld. Deze zie je hieronder. Noteer de data alvast op de keukenkalender, want we zien jullie volgend jaar graag terug. Voor het inschrijven ga je naar de website van Jeugdzeilen Hellevoetsluis.

Nogmaals bedankt voor een mooi en succesvol seizoen. Namens het gehele team van het gezamenlijke Jeugdzeilen Hellevoetsluis wensen we jullie fijne feestdagen en zien we jullie graag terug in 2022.

datum Activiteit
26 maart zwemles + ouderbijeenkomst
03-Apr CWO les 1
10-Apr CWO les 2
24-Apr CWO les 3
15 mei CWO les 4
22 mei CWO les 5
29 mei CWO les 6
12 juni CWO les 7
19 juni CWO les 8
25 & 26 juni Jeugdweekend en CWO les 9
3 juli CWO les 10
04-Sep Begeleid zeilen
11-Sep Begeleid zeilen
18-Sep Begeleid zeilen
25-Sep Begeleid zeilen

Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met het contactpersoon van uw eigen vereniging via onderstaande knop.

Contact Jeugdzeilen Hellevoetsluis