Jeugdzeilen

Geplaatst op 24-03-2022  -  Categorie: Algemeen
WE GAAN STARTEN!
Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het weer zover! Met de wind in de zeilen over het water, veel leren en vooral veel lol maken! 

Maar eerst.....de zwembadles!!!

Aanstaande zaterdag starten we allereerst met de zwembadles. Wanneer dit het eerste jaar is dat je bij ons zeilt, óf wanneer je jezelf extra aangemeld hebt voor de zwembadles dan kom je zaterdag naar de Eendracht in Hellevoetsluis. We leren hier je bootje te keren en het zwemmen met reddingsvest en volgen hiervoor een "Parcours" door het zwembad.

We doen dit zaterdagavond, 26 maart, in het zwembad de Eendracht in Hellevoetsluis. Door onderhoud kunnen we dit jaar niet bij RelyOn Nutec terecht. Maar gelukkig kan het wel in het nieuwe zwembad de Eendracht.

Locatie:
Rie Mastenbroekplein 4, Hellevoetsluis

Tijden:
18:30-18:40 Kinderen aanwezig
18:45 Omkleden in het zwembad
19:00 Start zwembadles
20:00 Start ouderbijeenkomst in aparte ruimte 
20:30 Einde zwembadles & afsluiting
20:45 Iedereen huiswaarts

Kleding en uitrusting:
  • Zwemkleding + Handdoek
  • Wetsuit of droogpak (je zeil tenue)
  • Waterschoentjes of sneakers
  • Reddingsvest CWO1 of Zwemvest vanaf CWO2
  • Normale kleding voor na de les
Wat dit jaar extra leuk is, is dat de ouders kunnen kijken bij de zwembadles. Tot aan de ouderbijeenkomst zijn ze van harte welkom. Na de ouderbijeenkomst is de zwembadles afgelopen.

Les informatie en indeling
Voor alle les informatie, zoals tijden en uitrusting, verwijzen we je graag naar onze website. De indeling hebben we ook klaar. Deze kun je via deze link bekijken. De indeling voor de begeleiding wordt gemaakt en komt zo snel mogelijk naar jullie toe.

De kalender staat hieronder nogmaals weergegeven. Neem het over op je keukenkalender en je mist niets.