laatste zeilles jeugdzeilen

Geplaatst op 01-07-2022  -  Categorie: Algemeen

Ahoy zeilers

Zijn jullie nog aan het nagenieten van het Jeugdweekend? Wij wel. We hebben het erg naar ons zin gehad. Een leuke foto is hieronder te zien. Alle andere foto's kun je zien op onze facebook-pagina.

Laatste les voor de zomer
Nog even en dan begint de zomervakantie! Dan gaan we genieten van vrije tijd en leuke dingen doen. En dat laatste begint komende zondag al. Want dan hebben we de 10e zeilles. Dit is ook de laatste zeilles voor de zomer. Dit is niet het einde van het programma Jeugdzeilen! Na de zomer gaan we verder met begeleid zeilen. Hierover later meer.

Komende zondag gaan er ook weer een aantal kinderen naar de Combi. Deze wordt zondag gehouden bij RZV Gouda in Reeuwijk (zie verderop in deze nieuwsbrief).

Zondag hebben we dus de laatste zeilles. Dat betekent dat dit een spannende dag wordt voor de CWO groepen. Er ligt dan nl een vorderingstaat of diploma op je te wachten.

Wordt het goed zeil weer?
Het kan niet op. Het wordt zondag alweer heel mooi zeilweer. De temperatuur komt waarschijnlijk uit op ongeveer 19 graden. Er staat weer een goed windje om te zeilen. Kracht 3-4 bft, dit keer uit het noord-westen.

Combi Rotterdam bij RZV Gouda in Reeuwijk
Met een aantal Opti-Plussers gaan we zondag naar de Reeuwijkseplas om aldaar mee te varen in de Combi Rotterdam. Er vaart van ons ook een RS Feva en Splash mee. Mocht je nog niet ingeschreven zijn maar je wilt wel mee varen, schrijf jezelf dan snel in, want morgen, aan het einde van de dag, sluit de inschrijving. Hoe je kunt inschrijven staat in een vorige nieuwsbrief welke je via deze link kunt teruglezen, of ga rechtstreeks naar de website van Combi Rotterdam. Kies onder inschrijven voor RZV Gouda en volg de aanwijzingen. Het adres voor aanstaande zondag is:

Roei- en Zeilvereniging “Gouda”
Notaris d’Aumerielaan 35
2811 HS Reeuwijk
Google maps

Zondagmorgen worden we rond 08:45h verwacht bij het clubhuis van RZV Gouda.

Wedstrijd kalender Opti-Plus

Meld jezelf af wanneer je niet kunt komen
Kun je een keer niet meedoen met de les? Meld jezelf dan af via onderstaande knop. Dat vinden we fijn om te weten.

Afmelden voor zeilles

Planning zeillessen
De Planning is niet veranderd. Als geheugensteuntje staat deze hiernaast nog even getoond. En wil je de tijden nog nakijken dan ga je naar de website van Jeugdzeilen Hellevoetsluis.

Tot zondag!

Wanneer er iets niet duidelijk is of je wilt nog iets vragen, gebruik dan onderstaande knop om je vraag te stellen.

Contact Jeugdzeilen Hellevoetsluis