Vertrouwenspersonen bekend

Geplaatst op 24-01-2022  -  Categorie: Algemeen

Tijdens de ALV op 22 november 2021 hebben we ingestemd met het instellen van twee vertrouwenspersonen. Gelukkig hebben we ondertussen twee namen die het bestuur beide instelt als vertrouwenspersoon:

Ed Kniestedt: Ed is al jaren lid van onze vereniging en ligt met de motorboot Guilietta in box F04. Ed is gediplomeerd mediator en geregistreerd in het MfN register.

Judith Olsthoorn: Judith is ook al lang lid van onze vereniging en ligt met de zeilboot Libelle in box A03. Judith kreeg de watersport en clubliefde voor WSV Helius met de paplepel ingegoten.

Hiermee heeft onze vereniging twee personen met een verschillende achtergrond en geslacht die iemand kan benaderen wanneer er sprake is van grensoverschrijdend gedrag binnen onze vereniging. De contactgegevens staan binnenkort op onze website, zie link.

We bedanken beide voor hun inzet en hopen uiteraard dat ze het héééél rustig hebben.