Voedselbank actie

Geplaatst op 28-09-2021  -  Categorie: Algemeen

Helpt u mee de voorraad van de Voedselbank Hellevoetsluis aan te vullen!

In Nederland leven meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. De voedselbanken helpen de armsten om ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten. Dit doen wij ook in Hellevoetsluis. Om onze klanten van eten te voorzien, werken wij samen met bedrijven, instellingen, overheid en particulieren. Zo zorgen we er samen voor dat armoede wordt bestreden, voedseloverschotten verdwijnen en het milieu minder wordt belast. Goed om te weten:

• Wij werken uitsluitend met vrijwilligers
  • Wij verstrekken voedsel dat door anderen wordt gedoneerd
  • Wij verstrekken zoveel mogelijk gezond voedsel
  • Wij verstrekken uitsluitend gratis voedsel

Welllicht gaat u komende weekenden de boot weer leeghalen om het vaarseizoen af te ronden. U kunt dan uw overgebleven voorraad doneren aan de voedselbank Hellevoetsluis. Voor de commissiekamer staan twee kratten en hier kunt u uw overgebleven voorraad inleveren voor de Voedselbank Hellevoetsluis. Wij zijn blij met pasta, rijst, spaghetti, pastasauzen, pannenkoeken meel, ontbijt granen, potten of blikken groenten, frisdrank etc.

Elke week komen ongeveer 180 klanten bij onze voedselbank. Naast groente, fruit en brood bieden wij ook graag aan de klanten de mogelijkheid een volledige maaltijd te maken. Wij vragen de leden van WSV Helius in Hellevoetsluis om een bijdrage te leveren zodat wij de voorraad weer kunnen aanvullen.

U kunt ook een gift storten op bankrekeningnummer NL35RABO 01251.88.110 ten name van Stichting Voedselbank Hellevoetsluis. Graag onder vermelding van donatie actie WSV Helius.

Voedselbank Hellevoetsluis

voedselbank1