Voorjaars ALV 25 april 2022

Geplaatst op 15-04-2022  -  Categorie: Algemeen

De voorjaars ALV doen we ‘hybride’, dus in het clubhuis maar ook via Online-ALV.
Alle stemmingen gaan via het Online-ALV systeem, ook wanneer je aanwezig bent in het clubhuis. Neem dus je telefoon of tablet mee!
Je krijgt een uitnodiging op het e-mailadres dat bij de vereniging bekend is (het adres waarop je deze nieuwsbrief ontvangt). Een lid kan alleen inbellen en/of stemmen als je een uniek e-mailadres hebt! Een lid en een partner-lid kunnen dus niet beide inloggen als ze hetzelfde e-mailadres gebruiken.
Ook moet voor elk lid een mobiel nummer bekend zijn. Meerdere leden mogen wel hetzelfde mobiele nummer gebruiken.
Je e-mailadres en mobiele nummer kun je zelf aanpassen via onze website met deze link.