Winterstalling aanmelden!

Geplaatst op 13-09-2023  -  Categorie: Algemeen

Donderdag 2 november 2023 is de hijsdag voor de winterstalling bij onze vereniging. Nog niet aangemeld? Doe dit zo snel mogelijk met deze link

De winterstalling duurt tot zaterdag 30 maart 2024, dan gaan de boten weer te water.

Professionele ploeg

Voor het kranen gebruiken we sinds enkele jaren de firma Peinemann tot onze grote tevredenheid. Bij het opbokken helpt dit jaar de heer Paul Gladines van de fa. Sailworkz uit Stellendam. Hij is watersporter in hart en nieren, fanatiek wedstrijdzeiler, zeilontwikkelaar, teambuilder en organisator. Aanwezig (varend en ondersteunend) op vele wedstrijdevenementen in binnen- en buitenland.

Het verplaatsen doen we samen met WVH met de eigen bokkenwagen, net als afgelopen jaar.

Bij elkaar hebben we een professionele ploeg die met de grootste zorgvuldigheid ons bezit op het droge zet voor een veilige winterperiode.

Kosten

Zie onze website voor de details. In vergelijking met de commerciële partijen in de buurt is het tenminste 30% goedkoper bij onze vereniging.

Voor een typische zeilboot 9 x 3 m zijn de kosten voor buitenstalling bij een commerciële partij tussen €810,- en €960,- .

Bij WSV Helius kost dezelfde stalling €570,-.

 

Klussen

Je kunt aan je boot klussen tijdens de winterstalling, zie de voorwaarden voor de winterstalling. Elektriciteit hiervoor is beschikbaar via meerdere aansluitpunten. Ook hebben we een kluscontainer om eventueel overdekt te kunnen werken (links naast de RIB berging).