Zeilles 3 op 24 april

Geplaatst op 22-04-2022  -  Categorie: Algemeen

De meivakantie begint goed met de derde zeilles. En dat is aanstaande zondag 24 april. Daarna duiken we met z'n alle de vakantie in. Een vakantie waarin genoeg te doen is, zoals Koningsdag en Bevrijdingsdag 5 mei. Wanneer dat allemaal voorbij is hebben we op 15 mei de vierde zeilles.

Maar eerst aankomende zondag. Wat voor weer wordt het? Hebben jullie al gekeken?

Het wordt iets kouder
Aanstaande zondag wordt het iets kouder dan de afgelopen dagen. Ook staat er wat meer wind. Hierdoor kun je het wat eerder koud krijgen wanneer je je kleding er niet op hebt aangepast. Zorg dus voor warme en winddichte kleding voor tijdens de les. Én neem ook droge warme kleding mee voor het geval je van je boot kiepert. Neem ook wat lekkers mee voor tussendoor.

Nieuwe instructeurs
Toen jullie het afgelopen weekend Pasen vierde, of eieren aan het zoeken waren, is er door de instructeurs hard getraind. Er zijn weer veel nieuwe instructeurs en instructeurs in opleiding. Een aantal zien jullie tijdens de zeillessen van Jeugdzeilen. De anderen gaan deze zomer aan de slag tijdens de zeilkampen. Heb jij je al ingeschreven voor een van de zomerkampen?

Het was in ieder geval weer leerzaam en héél gezellig!

De Planning
De Planning is niet veranderd. Als geheugensteuntje staat deze hieronder nog even getoond. En wil je de tijden nog nakijken dan ga je naar de website van Jeugdzeilen Hellevoetsluis.

Tot zondag!

Bij vragen kunt u altijd contact opnemen via onderstaande knop

Contact Jeugdzeilen Hellevoetsluis

zeilles-calender-2022 weerbericht

jeugdzeilen1