Zware Bakken Race 3 oktober 2021

Geplaatst op 21-09-2021  -  Categorie: Algemeen

Samen met het 400 jarig bestaan van de haven Hellevoetsluis vieren we dit jaar ons lustrum 45 jaar WSV Helius. Met ons lustrumfeest in zicht krijgt ook de Zware Bakken Race een feestelijk tintje. Deelname aan de wedstrijd is voor alle type kajuitzeiljachten exclusief multihulls en open boten. De handicap is op basis van BASIS-SW.

In oktober zal de gemeente Hellevoetsluis een spectaculaire film presenteren waarin de zware bakken race zal worden getoond om een link te maken met de overtocht van Willem III en Mary naar Engeland de schepen staan symbool voor de ruim 400 schepen die destijds voor de haven van Hellevoetsluis lagen en vertrokken naar Engeland.

Programma:

09:30 uur    palaver in clubhuis
11:00 uur    start van de wedstrijd
16:00 uur   uiterste finishtijd
17:30 uur   prijsuitreiking in clubhuis

Prijzen:
Eerste prijs voor de boot met het kleinste verschil t.o.v de gemiddelde gecorrigeerde zeiltijd.
Tweede prijs voor de boot met het kleinste verschil t.o.v de gemiddelde werkelijke zeiltijd.
Derde prijs voor de boot met de snelste tijd op basis van handicap.

Aanmelden met berichtje aan rc@wsvhelius.nl ovv je scheepsnaam.